Hoe gaan we te werk?

Discretie

Discretie is van groot belang, vanaf het verkennend gesprek tot na afsluiten van het dossier. Detectivebureau De Pauw en alle eventuele mede-onderzoekers behandelen alle verkregen informatie met de grootste discretie.

Haalbaarheid

Tijdens een verkennend gesprek worden de mogelijkheden overlegd en bekeken: is de vraag van de potentiële klant wettelijk en praktisch haalbaar, kosten-baten analyse, financiële haalbaarheid, een eventuele, strategie enzovoort.

Afspraken

Wanneer een overeenkomst is gemaakt worden duidelijke afspraken gemaakt, zoals: uren, budget, eventuele tussentijdse rapportering, contactpersoon, strategieën, risico’s, aantal medewerkers enzovoort. Vervolgens wordt er een contract opgesteld.

De zaakvoerder zelf heeft meer dan 10 jaar ervaring op de baan en werkt aan elke opdracht zelf mee, tenzij anders voorafgaand overeengekomen. 
Bij iedere opdracht die wij aanvaarden, inclusief alle privédetectives waarmee wij samenwerken en die we door de jaren heen hebben geselecteerd, kun je erop vertrouwen dat je zaak in goede handen is. 
Zij hebben allemaal hun specifieke kwaliteiten en uitgebreide ervaring om de waarheid aan het licht te brengen.

Tijdens de uitvoering van de opdracht zal de opdrachtgever, indien gewenst, zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden van voor hem relevante ontwikkelingen.

Heel belangrijk is dat het verkregen bewijs op een wettelijke, discrete manier is vergaard, zodat de opdrachtgever deze eventueel in de rechtbank kan aanwenden, maar nog steeds “door dezelfde deur kan” als er niets aan de hand is. Dat is ook altijd handig.

Wanneer de opdracht afgelopen is zal de privédetective een eindverslag opstellen met hierin alle overtuigingsstukken en de factuur.

Werkwijze

Heb je een vraag, zit je met een probleem waar wij als privédetective u mee kunnen helpen? Neem gerust contact op, samen kijken we of er een oplossing mogelijk is. Anonimiteit en discretie zijn verzekerd.