Over ons

De drijfveer om privédetective, oftewel privaat onderzoeker, te worden kwam voort uit een diepgeworteld gevoel voor rechtvaardigheid en een onwrikbare vastberadenheid om onrecht te bestrijden en de feiten te achterhalen. Dit innerlijke vuur is de hartslag van mijn werk en drijft me elke dag weer.

Detectivebureau De Pauw, gevestigd in regio Aalst, Dendermonde & Wetteren, werkt voor particulieren en bedrijven, ook verzekeringen en advocaten kunnen een beroep op ons doen.

Absolute vertrouwelijkheid, discretie en integriteit zijn onze kernwaarden, wij zorgen ervoor dat IEDERE zaak met de hoogste mate van professionaliteit en 100% rechtsgeldigheid wordt behandeld.
Elk geval is uniek en vereist maatwerk.

Met meer dan 10 jaar ervaring in ons vakgebied hebben we niet alleen een sterke reputatie opgebouwd bij onze klanten, maar ook een nauwe band met onze collega’s. Dankzij onze grondige kennis van zowel de branche als onze teamleden kunnen klanten erop vertrouwen dat we niet alleen goed werk leveren, maar ook een hechte en goed geïnformeerde samenwerking bieden.

We zijn centraal in Oost-Vlaanderen gevestigd en werken over heel België.
Of je nu een particulier, bedrijf, verzekering of advocaat bent die op zoek is naar antwoorden, wij bieden een breed scala aan diensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Het is belangrijk op te merken dat de wettelijke grenzen gerespecteerd moeten worden. Als privédetectives houden we ons ook strikt aan deontologische principes. Een privédetective spoort op en stelt vast, maar er zijn grenzen.

Heb je een vraag, zit je met een probleem waar wij als privédetective u mee kunnen helpen? Neem gerust contact op, samen kijken we of er een oplossing mogelijk is. Anonimiteit en discretie zijn verzekerd.